dimecres, 28 de gener del 2015

PINTEM AMB GLAÇONS DE COLORS

Amb l'hivern ha arribat el fred i nosaltres també volem que arribi a dins de l'escola i fins i tot volem que cada nen noti el fred en els seus dits, per això  a l'hora de plàstica hem treballat els colors de l'hivern.
Després de veure moltes imatges ens hem adonat que els colors que més es repeteixen són el blanc, el gris, els diferents tons de blaus i una mica els liles clars. Amb aquesta informació hem decidit elaborar alguns d'aquests colors a partir de la barreja dels que ja tenim. Però en aquesta pintura hi posarem aigua perquè volem fer un EXPERIMENT.
Aquesta pintura la posarem al congelador de la sala de mestres i d'aquí uns dies veurem què ha passat. La pintura aigualida s'ha convertit en gel.
Amb aquesta pintura farem una activitat plàstica. Els encanta veure com poc a poc es va desfent i què freda està, per qui no aguanti el fred el glaçó té un palet per poder-lo agafar.
Acabem la feina treballant les línies verticals i horitzontals, construint una escala per poder tocar el sol i així no tenir tant de fred.

Us agrada com ha quedat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada